Menu
Danie główne
- Rosół
- Kurcze w potrawce w towarzystwie sypkiego ryżu i białego sosu
- Ziemniaki, sos ciemny
- Kotlet De volaille, kotlet schabowy, mielone zrazy wołowe, udka pieczone
- Bukiet surówek: z kapusty pekińskiej, z selera, z marchwi, buraczki
Ciasta i kawa
- kawa świeżo parzona i herbata podawana podczas całej imprezy
- Ciasta do wyboru + owoce w galaretce
- sernik wiedeński
- sernik na zimno
- makowiec
- snickers
- kokosowy
- cytrynowy
- ciasto z galaretką
- rolada
- krówka
- Tort 5. piętrowy (smaki: śmietankowy, czekoladowy, truskawkowy, tofii, waniliowy)
Kolacja
- faszerowane udka z kurczaka
- skrzydełka pieczone
- bigos
- leczo
- pstrąg w galarecie
- pomidor, ogórek
- pieczywo, masło
- sałatka tradycyjna, gyros, tortolini
- paszteciki
- flaczki
- barszcz
Na życzenie oferujemy (za dodatkową opłatą):
Indyk pieczony, dzik, prosiak, struś, sarna, kaczka, stół wiejski, fontanna czekoladowa